Business Intelligence Consultant vacature - ProAnalytics

Business Intelligence Consultant vacature

By Pieter Bot on Friday, August 4th

Functie: Business Intelligence Consultant

Help jij graag ondernemingen met hun besluitvorming door slimme data-inzichten? Trekt het ondernemerschap en de vrijheid om te werken binnen een jong en ambitieus team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bedrijfsprofiel

ProAnalytics is een jonge en dynamische organisatie, gespecialiseerd in het ondersteunen van het beslissingsproces bij onze samenwerkingspartners door middel van het effectief gebruik van data.Dit doen wij met ervaren, gepassioneerde mensen. Wegens succes willen wij ons team verder uitbreiden.

Wij geloven dat bedrijven alleen de juiste beslissingen kunnen nemen wanneer zij inzicht hebben in hun data en wij willen ze hier mee helpen. Daarom transformeren wij data naar toegankelijke, begrijpelijke en relevante inzichten die waarde toevoegen aan organisaties. Dit doen wij door complete oplossingen op het gebied van Cloud BI, dashboarding, analytics en advies te bieden.

Het team van ProAnalytics werkt binnen een groot netwerk van leuke, veelzijdige klanten. Onze klanten zijn onze samenwerkingspartners, want samen worden de beste resultaten behaald. Door onze inzet kunnen organisaties inzicht krijgen in het soms op het oog, complexe materies. Met onze pragmatische aanpak leveren we altijd efficiënte en heldere (en soms ook verrassende) data- inzichten. Het volledig voorzien in de behoefte van de klant staat altijd voorop. Hierbij maken we gebruik van de meest innovatieve BI tools die tot leven komen binnen ons zelfontwikkelde platform.

Dus zoek jij een organisatie waarbij je altijd van toegevoegde waarde kan zijn, zowel voor ProAnalytics als bij onze klanten? Die je helpt om je netwerk uit te breiden, je uitdagende projecten aanbiedt en je persoonlijke ontwikkeling altijd in acht neemt? Dan pas je perfect bij ProAnalytics!

Functieomschrijving
Als consultant heb je een afwisselende baan waarin je zowel bij ons op kantoor in Zeist als bij aansprekende opdrachtgevers op locatie werkzaam bent. Jij helpt opdrachtgevers om resultaten te boeken door slimme inzichten te geven in hun belangrijkste vraagstukken. Dit doe je door hen in het gehele proces bij te staan met begeleiding, advies en technische implementatie.

Gevraagde ervaring

Heb jij minimaal twee jaar ervaring in Business Intelligence en beschik je over onderstaande vaardigheden, dan komen wij graag met jou in gesprek.

– Communicatief vaardig
– Proactief
– Resultaatgericht
– HBO/WO werk- en denkniveau
– Aantoonbare ervaring met rapportagetools zoals Power BI, SSRS, Tableau, QlikView of Qlik Sense
– Aantoonbare ervaring met het schrijven van queries in SQL
– Kennis van Business Intelligence concepten zoals data warehousing ETL en databases

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke en afwisselende functie bij een jong, dynamisch en informeel bedrijf. Door onze snelle groei zijn er mogelijkheden genoeg om bij te dragen aan het verder uitbouwen van de organisatie. Daarnaast werken wij met de nieuwste technologie en faciliteren wij de certificering die je de kans geeft om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Vanzelfsprekend bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een lease-auto.

Is je interesse gewekt? Stuur dan een mail met motivatie en cv naar hr@proanalytics.nl of neem contact op met Dennis de Kock op 06-23605342.