Nieuws

Aan de wandel met data!

aan de wandel met data

Nog steeds hebben we wereldwijd helaas te maken met de coronapandemie. De kans is groot dat je dit leest terwijl je aan de keukentafel werkt, of vanuit je geïmproviseerde kantoor op zolder. Het is een tijd van veel veranderingen. Niet alleen privé maar ook organisaties staan voor uitdagingen. Waar je eerder even het kantoor van je collega binnen liep voor een vraag, is dat nu wel anders. Vergaderingen voeren we tegenwoordig online en zo zijn er veel veranderingen ontstaan in de werkprocessen.

Ondanks deze veranderingen wil je als manager of ondernemer uiteraard op de hoogte zijn wat er speelt binnen jouw organisatie of afdeling. Welke resultaten zijn er vandaag bereikt, hoe lopen de projecten en hoe gaat het met de werving van nieuwe medewerkers?
Up-to-date inzichten in data en stuurinformatie is wat je nodig hebt.

Deze tijd biedt daarom ook mooie kansen om data gedreven aan de slag te gaan. Ontvang real time stuurinformatie op je mobiele telefoon zodat je direct op de hoogte bent van het aantal verkopen, de openstaande facturen en afgehandelde supporttickets van die dag. Informatie die je op elk moment van de dag kunt oproepen met de Power BI app op je mobiele telefoon. Het maakt het op afstand werken nog makkelijker!

Zelfs tijdens het uitlaten van je hond kun je die vergadering bijwonen waar de cijfers van die week besproken worden. Die heb jij nu namelijk ook tijdens het wandelen binnen handbereik!

Grijp jij de kans nu data gedreven aan de slag te gaan? Neem gerust contact met ons op voor advies en ondersteuning.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Saartina Coenradi

Saartina Coenradi

Analyseert en verbindt mens, data en organisatie als geen ander. Strategisch advies en verandertrajecten zijn haar op het lijf geschreven. Gaat voor de win-win en staat elke ochtend op om de wereld een beetje mooier te maken. Houdt van mensen, niet van koffie 😉