WIJ ZIJN PROANALYTICS

Wij vinden de oplossing voordat de vraag is gesteld.

WIJ BOUWEN GAVE OPLOSSINGEN

Wij hebben plezier in het maken van mooie oplossingen en halen energie uit het verder helpen van mensen en organisaties. Onze kennis en ervaring zetten wij graag in. Nieuwsgierig als wij zijn blijven wij ontdekken en ontwikkelt ieder van ons zich continu door als expert en als persoon.

Het team

 • Mark de Jonge
  Mark de Jonge

  Nuchter, met veel humor. Mark is expert in data-integratie en maakt waanzinnige dashboards. Wordt pas echt blij als hij op een dag weer iets nieuws heeft geleerd. Hij is dan ook aangewezen op life hacks om alles in een dag te passen. Blik op oneindig en gáán.

  De enige in ons team die zo trots kan zijn als een Zeeuw!

 • Saartina Coenradi
  Saartina Coenradi

  Analyseert en verbindt mens, data en organisatie als geen ander. Strategisch advies en verandertrajecten zijn haar op het lijf geschreven. Gaat voor de win-win en staat elke ochtend op om de wereld een beetje mooier te maken. Houdt van mensen, niet van koffie…

   

 • Tayfun Yildirim
  Tayfun Yildirim

  Houdt van een uitdaging! Back-end specialist; SQL, ETL , OLAP cubes – you name it, hij leeft het. Achterhaalt de daadwerkelijke informatievraag, bouwt de basis en realiseert gebruiksvriendelijke dashboards met nieuwe inzichten. Serieus én goed lachs.

  Ontwikkelt altijd door; in zijn werk en als mens.

 • Dennis de Kock
  Dennis de Kock

  Heeft dit jaar de officiële titel Mr. Power BI 2019 – ProAnalytics op zijn naam staan. Data-integratie kent voor hem ook geen geheimen meer. Passie voor mensen en hun ontwikkeling, trainer pur sang. Realiseert geweldige oplossingen en leidt iedereen in zijn omgeving direct op. Zijn geduld komt hierbij soms handig van pas!

   

 • Marc Hoogendoorn
  Marc Hoogendoorn

  Onze vraagbaak op het gebied van data-architectuur. Ziet in één oogopslag mogelijkheden en plaatst deze direct in het grotere geheel. Marc tref je altijd relaxed en lachend aan. Zoekt klanten en collega’s op met gave ideeën; koffie is hierbij een verbindende factor!

 • Joost Romijn
  Joost Romijn

  Vindt, verbindt en filtert exact díe data die nodig is om jouw bedrijf verder te brengen! Dit alles met oog voor zowel business, medewerker als klant. Sterk punt van Joost is dat hij niet kan nalaten om direct een stuk advies en begeleiding op gebied van procesoptimalisatie in te zetten. Zijn enthousiasme en daadkracht werken aanstekelijk. Ook aangestoken worden met zijn passie voor Business Intelligence? Er is altijd tijd voor koffie met een KOEKJE ; )

 • Jesse Schevers
  Jesse Schevers

  Zo bescheiden en leergierig als onze goedlachse data science expert is, zo daadkrachtig bouwt hij aan zelflerende modellen. Advanced analytics, AI, ML; Jesse kijkt met kundige blik en creativiteit naar oplossingen. Complexe materie vertaalt hij zonder moeite naar begrijpelijke taal. Samen werken aan een vraagstuk of even sparren met Jesse is dan ook een aanrader. Focus op scherp, humor aan en gaan!

Werken bij ProAnalytics

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Deel jij onze passie voor data en maak je graag het verschil voor mens en bedrijf?

Op dit moment zijn wij in het bijzonder op zoek naar Data Scientists en Junior BI consultants.

Als jij die leuke collega bent; Kom langs, bel of stuur een mail, we maken graag kennis!