WIJ ZIJN PROANALYTICS

Wij vinden de oplossing voordat de vraag is gesteld.

WIJ BOUWEN GAVE OPLOSSINGEN

Wij hebben plezier in het maken van mooie oplossingen en halen energie uit het verder helpen van mensen en organisaties. Onze kennis en ervaring zetten wij graag in. Nieuwsgierig als wij zijn blijven wij ontdekken en ontwikkelt ieder van ons zich continu door als expert en als persoon.

Het team

 • Mark de Jonge
  Mark de Jonge

  Nuchter, met veel humor. Mark is expert in data-integratie en maakt waanzinnige dashboards. Wordt pas echt blij als hij op een dag weer iets nieuws heeft geleerd. Hij is dan ook aangewezen op life hacks om alles in een dag te passen. Blik op oneindig en gáán.

  De enige in ons team die zo trots kan zijn als een Zeeuw!

 • Saartina Coenradi
  Saartina Coenradi

  Analyseert en verbindt mens, data en organisatie als geen ander. Strategisch advies en verandertrajecten zijn haar op het lijf geschreven. Gaat voor de win-win en staat elke ochtend op om de wereld een beetje mooier te maken. Houdt van mensen, niet van koffie…

   

 • Pieter Bot
  Pieter Bot

  Impact realiseren die er toe doet. Heeft een sterke connectie met mens en techniek. Zijn krachtige adviezen qua datatechnieken, kan hij ook prima vertalen naar impact voor organisaties.

  Van algoritmen tot dashboarding, Pieter heeft als Econometrist alles in huis. Onze data scientist en ideale sparringspartner!

 • Dennis de Kock
  Dennis de Kock

  Heeft dit jaar de officiële titel Mr. Power BI 2018 – ProAnalytics op zijn naam staan. Data-integratie kent voor hem ook geen geheimen meer. Passie voor mensen en hun ontwikkeling, trainer pur sang. Realiseert geweldige oplossingen en leidt iedereen in zijn omgeving direct op. Zijn geduld komt hierbij soms handig van pas!

   

 • Marc Hoogendoorn
  Marc Hoogendoorn

  Onze vraagbaak op het gebied van data-architectuur. Ziet in één oogopslag mogelijkheden en plaatst deze direct in het grotere geheel. Marc tref je altijd relaxed en lachend aan. Zoekt klanten en collega’s op met gave ideeën; koffie is hierbij een verbindende factor!

Werken bij ProAnalytics

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Deel jij onze passie voor data en maak je graag het verschil voor mens en bedrijf?

Op dit moment zijn wij in het bijzonder op zoek naar Data Scientists en Junior BI consultants.

Als jij die leuke collega bent; Kom langs, bel of stuur een mail, we maken graag kennis!