ProAnalytics en Innovatie nul13 lanceren met trots deze maand de Peutermonitor, ontwikkeld vanuit het strategisch partnership tussen beide bedrijven. - ProAnalytics

ProAnalytics en Innovatie nul13 lanceren met trots deze maand de Peutermonitor, ontwikkeld vanuit het strategisch partnership tussen beide bedrijven.

By Marc Hoogendoorn on Monday, January 29th

ProAnalytics heeft een technische oplossing ontwikkeld via een beveiligde online webapplicatie – de Peutermonitor. Hier kunnen gebruikers – de gemeente, het consultatiebureau/de GGD en kinderopvangaanbieders  –  op een veilige manier (persoons)gegevens met elkaar uitwisselen op een centraal punt. Vervolgens kunnen zij door een persoonlijke inlog toegang krijgen tot specifieke rapportages uit de verwerkte data.

De Peutermonitor is dé oplossing voor elke gemeente om informatie over aanbod, bereik en financiën in één oogopslag in beeld te brengen. Dit wordt gedaan in op maat gemaakte dashboards waarin die informatie overzichtelijk wordt weergegeven. Niet iedere gebruiker krijgt dezelfde dashboards te zien: alle partijen zien alleen die rapportages die voor hen van belang zijn en die zij mogen zien in verband met privacy. Die is optimaal gewaarborgd binnen een beveiligde omgeving.

Nieuwsgierig geworden naar wat de Peutermonitor voor u kan betekenen? Bekijk dan de animatie..

en/of kijk op http://innovatienul13.nl/peutermonitor/ Tevens benieuwd naar wat voor producten ProAnalytics voor u kan ontwikkelen? Neem dan contact op met Marc Hoogendoorn via email m.hoogendoorn@proanalytics.nl of mobiel 0614451716.