WE MAKEN ONSZELF MISBAAR

We helpen organisaties graag met onze diensten. We geloven in het delen van kennis en trainen van mensen zodat zij zelfstandig verder kunnen. Bij ons geen lock-in, maar fade-out.

advies

Organisaties hebben data en processen veelal ingericht in meerdere systemen en bronnen. Winst kan behaald worden wanneer deze informatie wordt gecombineerd in één geïntegreerde oplossing. Hiermee heeft u direct inzicht in de data op alle niveaus van uw organisatie. Zo zijn processen efficiënter in te richten, kan sneller gestuurd worden en kunnen medewerkers zich beter ontwikkelen. Uiteindelijk met het resultaat dat de klant beter bediend wordt.

Iedere organisatie is uniek. ProAnalytics onderzoekt de “data maturity” van uw organisatie en geeft passend advies. Samen bouwen we aan een toekomstbestendige oplossing. Zowel op het gebied van analytics als op het gebied van verandermanagement. Waar data objectieve inzichten geeft, zijn mensen nodig om deze inzichten in de praktijk toe te passen.

verandermanagement

Wanneer uw organisatie data gedreven gaat werken, kan dit van grote invloed zijn op hoe uw mensen moeten werken. Deze verandering is een dynamisch proces en kan bij iedereen andere reacties oproepen. Goede begeleiding bij het (verder) digitaliseren van processen is daarom belangrijk voor het creëren van draagvlak en begrip.

Onze kracht ligt in het begeleiden en coachen van management, teams en individuele werknemers. We werken met de kwaliteiten die uw medewerkers in huis hebben en voegen kennis en kunde toe waar nodig

training

Werken met nieuwe inzichten vanuit data vereist andere systemen of vaardigheden. Daarom trainen wij u en uw mensen altijd op een manier die passend is bij uw organisatie. Ons doel is daarmee dat iedereen zo snel mogelijk zelfstandig met de tools aan de slag kan.

Naast een training voor gebruikers, verzorgen we ook trainingen die dieper in gaan op de materie. Met deze kennis kunnen uw medewerkers zelfstandig nieuwe data koppelen en fungeren als vraagbaak voor de overige gebruikers. Daarmee heeft u alles in eigen beheer.

Trainingen worden in overleg in verschillende vormen aangeboden en stemmen we af op uw wensen en behoeften.

Aarzel ook niet om informatie op te vragen wanneer u alleen geïnteresseerd bent in een training op het gebied van Business Intelligence!