Werken bij ProAnalytics

Junior BI Consultants gezocht

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van Business Intelligence?

Wie zijn wij?

ProAnalytics is werkzaam voor grote en middelgrote organisaties waar we elke keer weer waarde toevoegen door data aan het werk te zetten. Dit door het bouwen en implementeren van BI oplossingen waarbij Microsoft Power Platform/Azure een belangrijke rol speelt, door het toepassen van Data Science, geven van trainingen en advies/verandermanagement. Altijd samen met de klant. Thuisbasis van ProAnalytics is een prachtige locatie op landgoed Zonheuvel in Doorn. In deze inspirerende omgeving is naast de mogelijkheid o.a. een potje te voetballen, gamen en gezellig buiten te lunchen, alle ruimte voor het ontvangen van klanten en het geven van BI en Data Science trainingen.

Wat kan je verwachten?

Als junior BI Consultant bij ProAnalytics help jij data te ontsluiten en om te zetten naar (nieuwe) inzichten. Zo kan een bedrijf de juiste beslissingen nemen voor optimale ontwikkeling. Hierbij kijk je creatief mee hoe de data verrijkt kan worden en hoe bijv. ML kan worden toegepast om net even dat extra stukje inzicht te bieden voor de klant.

Met je collega ga je naar de klant om hun vraag en behoeften scherp te krijgen. Hierbij kijk je welke data beschikbaar is, ontsluit deze indien nodig en ontwikkelt en implementeert BI oplossingen in de vorm van dashboards en management rapportages. De kennis van de opbouw en het gebruik van de gerealiseerde oplossingen wordt altijd overgedragen aan de klant. Je ondersteunt dan ook bij trainingen voor de BI verantwoordelijken en eindgebruikers. Alles om draagvlak te vergroten en de nieuwe werkwijze voor de klant te borgen.

Geen zorgen als je hier nog niet vaardig in bent, want dat is juist wat je gaat leren!

Wie ben jij?

Een enthousiaste teamspeler die zich graag wil ontwikkelen op het BI vlak. Omdat data nou eenmaal kruipt waar het niet gaan kan. Je rust niet tot de beste oplossing is gevonden om de klant verder te helpen. Creatief en communicatief sterk. Gelooft dat advies geven, de mouwen opstropen en samen aan de slag gaan bij je past.

Wij bieden

Een warm welkom in een gezellig team met start-up mentaliteit. Vooral gedreven door de passie voor het inzetten van data om klant en mens verder te helpen. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies, werken aan eigen initiatieven en de vrijdagmiddagborrel. Om onze blik fris te houden en de teamband sterk gaan we naar interessante en innovatieve events op workation naar het buitenland.

Jij neemt mee:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur op het gebied van (technische) bedrijfskunde, IT of Finance
 • Sterk analytisch denkvermogen
 • Creatief in het zien van toepassingen en oplossingen
 • Communicatief vaardig
 • Kennis van en ervaring met SQL
 • Kennis van en ervaring met R en/of Python en Power BI is een prĂ©
 • Vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift

Bij de functie hoort:

 • Een marktconform salaris
 • Laptop, smartphone, leaseauto/reiskosten vergoeding
 • Flexibele werktijden, werken op afstand
 • Training, opleiding en coaching

Functie

40 uur per week

Meer vacatures

Ervaren BI Consultants

Fulltime - Doorn

Junior Data Scientist

Fulltime - Doorn

Word jij onze nieuwe junior BI Consultant?