Werken bij ProAnalytics

Junior BI Consultant gezocht

Ben jij een enthousiaste teamspeler en wil jij je graag ontwikkelen op het BI vlak?


Wij bieden je alle handvatten om een vliegende start te maken met jouw carrière als BI’er!

Wie zijn wij?

ProAnalytics is werkzaam voor grote- en middelgrote organisaties waar we elke keer weer waarde toevoegen door data aan het werk te zetten. Dit doen we door het bouwen en implementeren van BI oplossingen, waarbij Microsoft Power Platform/Azure een belangrijke rol speelt, het toepassen van Data Science en het geven van training en advies. 

Wat kan je verwachten?

Wanneer je bij ons aan de slag gaat staat jou allereerst een warm welkom binnen ons team te wachten. Ons team is gedreven om middels data klant en mens verder te helpen. Je komt te werken op een prachtige locatie op landgoed Zonheuvel in Doorn. In deze inspirerende omgeving is er, naast de mogelijkheid om o.a. een potje te voetballen, te gamen en gezellig buiten te lunchen, alle ruimte voor het ontvangen van klanten en het geven van BI- en Data Science trainingen.

Als Junior BI Consultant bij ProAnalytics help jij data te ontsluiten en om te zetten naar (nieuwe) inzichten. Met je collega’s ga je naar klanten om hun vraag en behoeften scherp te krijgen. Je kijkt welke data beschikbaar is, ontsluit deze en ontwikkelt en implementeert BI oplossingen in de vorm van dashboards en management rapportages. Wellicht pas je nog Machine Learning toe om net dat beetje extra inzicht te bieden aan de klant. De kennis van de opbouw en het gebruik van de oplossing wordt altijd overgedragen aan de klant. Je ondersteunt dan ook bij trainingen om draagvlak en nieuwe werkwijzen voor de klant te borgen.

Geen zorgen als jij nog niet zo vaardig bent en aan het begin staat van jou reis naar BI Consultant, want dat is juist wat je bij ons gaat leren!

Ontwikkeling staat bij ons centraal. We kijken samen waar jouw wensen liggen en hoe wij jou hierin kunnen ondersteunen en verder mee kunnen helpen. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies of om te werken aan eigen initiatieven. Uiteraard sluiten wij de week af met een gezellige (digitale) vrijdagmiddagborrel. Om onze blik fris te houden en de teamband sterk organiseren we online en offline activiteiten. Wanneer het weer mogelijk is om te reizen, pakken we uiteraard onze workations in het buitenland ook weer op.

Jij neemt mee:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur op het gebied van (technische) Bedrijfskunde, IT of Finance.
 • Sterk analytisch denkvermogen
 • Creatief in het zien van toepassingen en oplossingen
 • Communicatief vaardig
 • Kennis van en ervaring met SQL
 • Kennis van en ervaring met R en/of Python en Power BI is een pré
 • Vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift

Bij de functie hoort:

 • Een marktconform salaris
 • Flexibele werktijden, werken op afstand
 • Laptop, smartphone, leaseauto/reiskosten vergoeding
 • Persoonlijke ontwikkeling middels trainingen, coaching en opleidingsmogelijkheden
 • Gezellige collega’s met leuke (digitale) teamuitjes en (digitale) vrijdagmiddagborrels

Meer vacatures

Ervaren BI Consultant

Fulltime - Doorn

Junior Data Scientist

Fulltime - Doorn

Word jij onze nieuwe junior BI Consultant?