Werken bij ProAnalytics

Junior Data Analist gezocht

Heb jij een passie voor grote hoeveelheden aan data?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een leergierige junior data analist. Kom jij ons team versterken?

Wie zijn wij?

ProAnalytics is werkzaam voor grote- en middelgrote organisaties waar we elke keer weer waarde toevoegen door data aan het werk te zetten. Dit doen we onder andere door het implementeren van BI oplossingen, waarbij het Microsoft Power Platform/Azure een belangrijke rol speelt, het toepassen van Data Science en het geven van trainingen en advies/verandermanagement. Dit doen we altijd samen met de klant.

Wat kan je verwachten?

Uiteraard staan je collega’a al klaar om jou te verwelkomen en op weg te helpen. In jouw rol als Junior Data Analist zal geen dag hetzelfde zijn. Je zal voor onze klanten aan de slag gaan met het verzamelen en controleren van hun (big) data. Vervolgens zet jij je analytische talent in om deze gegevens om te zetten naar bruikbare stuurinformatie voor de klant. Jij weet verbanden te leggen waardoor onze klanten slimmer kunnen gaan werken. Om het geheel compleet te maken, bouw jij een mooie rapportage voor de klant waar zij maar niet over uitgepraat raken.

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Elke vrijdag is iedereen binnen voor kennissessies of om te werken aan eigen initiatieven. Uiteraard sluiten wij de week met elkaar af met een (digitale) vrijdagmiddagborrel, die je niet wilt missen. En wat je ook zeker niet wilt missen, wanneer we weer mogen reizen, is onze workation naar het buitenland. Om onze blik fris te houden en de teamband sterk gaan we elk jaar naar interessante en innovatieve events in binnen- en buitenland.

Geen zorgen als jij nog niet zo vaardig bent en aan het begin staat van jou reis als Data Analist. Dat is juist wat je bij ons gaat leren! Je kijkt er naar uit om echte bedrijfsvraagstukken op te lossen. Naast trainingen zullen we jou ook via interne en externe opdrachten on the job gaan opleiden.

Jij neemt mee:

Daar staat tegenover:

Meer vacatures

Ervaren BI Consultant

Fulltime - Doorn

Junior Data Scientist

Fulltime - Doorn

Word jij onze nieuwe junior Data Analist?